Case

Mr. J.M. Wigman

Mr. J.M. Wigman, lid van de maatschap en stichter van het advocatenkantoor Wigman, Sardjoe & Van Weegberg te Den Haag, is gespecialiseerd in familierecht en (jeugd)strafrecht. Met cliënten in heel Nederland is mr. Wigman regelmatig onderweg en blijft er weinig tijd over om onbetaalde declaraties op te volgen. Sinds 2012 biedt Facturenbeheerders.nl ondersteuning bij de opvolging van declaraties, zodat mr. Wigman zijn tijd kan besteden aan het zo goed mogelijk bijstaan van zijn cliënten.

“De ondersteuning van Facturenbeheerders.nl heeft mij een enorme liquiditeitsverbetering opgeleverd.”

Mr. J.M. Wigman

Vennoot, Wigman, Sardjoe & Van Weegberg

Structurele liquiditeitsverbetering

“Bij sommige declaraties vroeg ik mij af of die ooit zouden worden betaald. Facturenbeheerders.nl heeft mij geleerd dat een gestructureerde en gedisciplineerde aanpak van onbetaalde declaraties voor aansprekende resultaten zorgt. De ondersteuning van Facturenbeheerders.nl heeft mij een enorme liquiditeitsverbetering opgeleverd. Mijn debiteuren zijn zeer tevreden en dat stimuleert mijn arbeidsvreugde.”

Een luisterend oor

Facturenbeheerders.nl werkt oplossingsgericht. Elke cliënt is anders en er wordt op individueel niveau gezocht naar de best mogelijke oplossing. “Ik geef toe dat ik niet altijd gemakkelijk bereikbaar ben voor vragen over declaraties en betalingen. Facturenbeheerders.nl is echter een vast aanspreekpunt voor onze cliënten. Met een luisterend oor gaan zij serieus in dialoog met laatbetalende cliënten. Dankzij de ondersteuning van Facturenbeheerders.nl kan ik blijven focussen op het juridisch ondersteunen van cliënten.”

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op