Facturen beheren

Met CashflowByWeb® behoudt u het overzicht, omdat ieder detail wordt vastgelegd. U kunt pro-actief en oplossingsgericht te werk gaan. Hiermee maakt u het makkelijker voor uzelf én uw klanten!

Transparant, duidelijk en overzichtelijk

CashflowByWeb® is er om het voor u én uw klant makkelijker te maken. Via CashflowByWeb® heeft u niet alleen een overzicht van de status van uw verzonden facturen, maar ook per factuur een overzicht van alle handelingen en interacties die met de factuur te maken hebben.

In de communicatie met uw klant kunt u bij een betalingsherinnering een kopie van de factuur, de bestelbon en de leveringsbon bijvoegen om uw klant een compleet beeld te geven. Op deze manier heeft uw klant direct een overzicht van de geleverde prestatie en wordt hij/zij gestimuleerd om tot betaling over te gaan.

U, uw klanten en eventueel een externe facturenbeheerder communiceren binnen dezelfde applicatie (CashflowByWeb®): transparant, duidelijk en betrouwbaar.

Volg betalingen real-time

Dankzij de integratie met uw boekhoudpakket, verschijnt een ontvangen (deel)betaling automatisch in CashflowByWeb®. In het geval dat een betalingsherinnering of een aanmaning kruist met een betaling, kan uw klant in CashflowByWeb® de betalingsdatum invoeren. U ontvangt onmiddellijk bericht hiervan, zodat u de ontvangst van betaling kunt controleren en bevestigen. Zodra u de ontvangst van betaling heeft bevestigd, ontvangt uw klant een email waarin hij/zij wordt bedankt voor het betalen van de factuur.

U beschikt altijd over up-to-date informatie omtrent de betaling van uw facturen.

Betalingsregelingen

Indien u samen met uw klant een betalingsregeling overeen bent gekomen, wordt de oorspronkelijke factuur omgezet in een betalingsregeling die bestaat uit het overeengekomen aantal facturen en de bijbehorende deelbedragen.

Met CashflowByWeb® vindt u interactief en proactief een oplossing met uw klant.

Geen reactie?

Als uw klant niet reageert op de email met uw factuur, betalingsherinnering of aanmaning is dat heel vervelend. Zeker wanneer u contact op moet nemen met uw klant is het belangrijk dat u beschikt over een helder overzicht. CashflowByWeb® maakt dat eenvoudig door alle gegevens en handelingen per factuur specifiek bij te houden.

U heeft in één oogopslag alle informatie van de factuur bij de hand en kunt gericht communiceren met uw klant.

Geen betaling?

Ondanks gemaakte inspanningen weigert uw klant de factuur te betalen. In dat geval zult u mogelijk de vordering moeten overdragen aan een incassospecialist. Hierbij is het belangrijk dat u beschikt over alle gegevens over de vordering en kunt aantonen dat redelijkerwijs alle acties zijn ondernomen om de vordering te innen.

In CashflowByWeb® kunt u per factuur eenvoudig een juridisch dossier downloaden. Het juridisch dossier bevat een overzicht van alle digitale handelingen, correspondentie, aantekeningen en andere gegevens die direct met de factuur te maken hebben.

Dankzij het juridisch dossier beschikt u over gedetailleerde en relevante documentatie. Hiermee kan een incassospecialist uw vordering alsnog incasseren.

Wilt u ook dat úw facturen sneller worden betaald?

Neem contact op